Alma |
Ananász (friss) |
Articsóka (francia) |
Asiago sajt |
Aszalt szilva |
Avokádó |
Avokádóolaj |
Áfonya |
Babok (száraz fehérbab – navy -, zöldbab és limabab) |
Banán |
Barack |
Bárány (friss vagy fagyasztott) |
Baromfi (friss vagy fagyasztott) |
Bogyós gyümölcsök, mindenféle |
Bor (száraz vörös vagy fehér) |
Bors (fekete, fehér, piros, zöld; őrölt és szemes) |
Borsó (száraz, sárga, feles) |
Brazil dió |
Brick sajt |
Brie sajt |
Brokkoli |
Camamber sajt |
Cellulóz az ételkiegészítőkben |
Cékla |
Cheddar sajt |
Cserimoja gyümölcs (cherimoya) |
Citrom |
Citromsav |
Colby sajt |
Cukkini |
Cseresznye |
Csirke (friss vagy fagyasztott) |
Csöves mogyoró |
Dinnye |
Datolya |
Dió |
Disznóhús (friss vagy fagyasztott) |
Ecet (alma- vagy fehér) |
Edami sajt |
Fácán (friss vagy fagyasztott) |
Fahéj |
Fehér répa |
Fejes saláta |
Fekete retek |
Fenyőmag |
Fokhagyma |
Földimogyoró (friss vagy héjában pirított) |
Földimogyoróvaj |
Fürj (friss vagy fagyasztott) |
Fűszerek, fűszernövények |
Galamb (friss vagy fagyasztott) |
Gesztenye |
Ghí (tisztított vaj) |
Gin |
Gomba |
Gorgonzola sajt |
Gouda sajt |
Grapefruit |
Gyógytea |
Gyömbér gyökér (friss) |
Hagyma |
Hal (friss vagy fagyasztott) |
Halkonzerv (csakis saját levében vagy olajban) |
Havarti sajt |
Húsok (friss vagy fagyasztott) |
Joghurt (házi készítésű) |
Kacsa (friss vagy fagyasztott) |
Kagyló (friss vagy fagyasztott) |
Kapor |
Káposzta |
Kapribogyó |
Karalábé |
Karfiol |
Kávé |
Kefír (házi készítésű) |
Kéksajt |
Kelbimbó |
Kelkáposzta |
Kesudió (csak friss) |
Kínai kel |
Kivi |
Kókusz |
Kókuszolaj |
Kókusztej |
Koriander |
Körte |
Kumquat |
Lencse |
Levek (a megengedett gyümölcsök, zöldségek frissen facsarva) |
Leveles kel |
Liba (friss vagy fagyasztott) |
Limabab (száraz vagy friss) |
Limburgi sajt |
Lime |
Mandarin (satsumas) |
Mandarin (tangerines) |
Mandula |
Mandulavaj |
Mandulaolaj |
Mangó |
Marhahús (friss vagy fagyasztott) |
Mazsola |
Málna |
Meggy |
Méz |
Mogyoró |
Monterey Jack sajt |
Mustármag |
Münster sajt |
Narancs |
Nektarin |
Olívabogyó |
Olívaolaj (hidegen sajtolt) |
Őszibarack |
Padlizsán |
Papaja |
Paprika |
Paradicsom |
Paradicsompüré és paradicsomlé |
Parmezán sajt |
Pekándió |
Petrezselyem zöld |
Port du Salut sajt |
Pulyka (friss vagy fagyasztott) |
Rebarbara |
Rák-félék |
Romano sajt |
Roquefort sajt |
Sárgabarack (friss vagy szárított) |
Sárgadinnye |
Sárgarépa |
Savanyúságok (cukor és más tiltott hozzávalók nélkül) |
Sertéshús (friss vagy fagyasztott) |
Skót whisky |
Spárga |
Spenót |
Stilton sajt |
Sütőtök |
Svájci sajt |
Szárított (aszalt) gyümölcsök |
Szeder |
Szerecsendió |
Szódabikarbóna |
Szőlő |
Tea |
Tojás (friss) |
Tök (téli, nyári) |
Túró |
Uborka |
Ugly fruit |
Vadhús (friss vagy fagyasztott) |
Vaj |
Vízitorma |
Vodka |
Zellergumó |
Zellerzöld |
Zöldbab (sárga hüvelyű) |
Zöldbab (zöld hüvelyű) |
Zöldborsó |