GAPS™ Diéta

Receptek

A receptes oldalakat folyamatosan bővítjük, részben saját receptjeinkkel, részben azokkal, amelyeket a GAPS Csoportok tagjai illetve felhasználóink bocsátanak rendelkezésünkre. Ezért érdemes rendszeresen visszalátogatnia.

1.) A recept-keresés egyik lehetséges módja az, hogy jobb oldalon, a Rovatok mezőben kiválaszt egy kategóriát, s végignézi a hozzá tartozó étel-leírásokat. Ez akkor hasznos, ha tudja, milyen típusú ételt szeretne készíteni (pl. levest vagy sütemény).

2.) A receptek között úgy is válogathat, hogy beírja egy hozzávaló (vagy étel) nevét az oldal jobb oldalán található kereső-mezőbe, majd megnyomja a Keresés gombot. A kulcsszavas keresésnél vegye figyelembe, hogy a kereső szó-részletekre keres. Ha tehát almát tartalmazó receptet szeretne, érdemes az “alma” szó elé és mögé egy-egy szóközt írnia, mert így elkerülheti, hogy a “hatalmas”, “alkalmas” és ehhez hasonló szavakat tartalmazó bejegyzéseket is végig kelljen böngésznie. 

A kulcsszó keresős akkor kedvező, ha valamilyen jó minőségű alapanyaghoz jutott, s ötleteket keres az elkészítéséhez.

Valamennyi recept elején feltüntetjük, hogy Diéta melyik szakaszától javasolt az adott étel fogyasztása. Amennyiben a Bevezető Diétával kezdi a GAPS Programot, érdemes erre a szempontra különösen odafigyelnie. Ha a Teljes GAPS Étrend szerint étkezik, a honlapon szereplő ételek mindegyikét fogyaszthatja.

Vélemény, hozzászólás?