A beszélgetés témái:
- Mi a GAPS?
- Hogyan befolyásolja az emésztőrendszer állapota az idegrendszer működését?
- Az vagy, amit megeszel?
- A GAPS tünetekről
- GAPS tünetek felnőtteknél
- Kazein (tejfehérje) és glutén (gabonafehérje) problémák és függősségek
- Reflux
- Miért kívánunk olyan ételeket, amelyek ártalmasak számunkra?
- Joghurt és kefir, mint gyógyító ételek
- Milyen ételeket javasolt elkerülni a GAPS terápia idején és miért?
- Húsok és állati eredetű ételek a GAPS diétában
- „Férjek kedvence” családi diéta
- A GAPS terápia szerepe a pszichiátriai betegségek gyógyításában
- A szervezet toxin-terheltségének csökkentéséről és méregtelenítéséről
- Méregtelenedési (die-off) reakciók
- A folyadékhiány (relatív kiszáradás) hatása az idegrendszerre
- A vércukorszint hullámzás hatása a közérzetre és viselkedésre
- Hisztis a gyerek! – Neveljük meg vagy etessük másként?
- Gyógyító konyha a családban – gyógyítás a családi konyhában
- Dr. Natasha Campbell-McBride története
- Hogyan induljunk el a gyógyulás útján?
- A GAPS rendszer önsegítő lehetőségei
- A bélflóra „átörökítése” – hogyan kapják flórájukat a gyerekek szüleikről?
- Hogyan romlik generációról generációra az emésztőrendszer állapota?
- A GAPS megelőzési lehetőségei
- Védőoltások – Gyengéd oltási protokoll
- Testi-lelki jóllétünk és immunrendszerünk